Januári programok

 

január 6. hétfő: téli szünet utáni első tanítási nap

január 14. kedd 16:30 óra: pályaválasztási szülői értekezlet 8. osztály

január 24. péntek: I. félév vége

január 30. csütörtök: bérletes ifjúsági színházi előadás Veszprém

január 31. péntek: első félévi bizonyítvány kiosztása

 

Boldog Iskola

Boldogságóra program keretében a hála témájának feldolgozása zajlott szeptemberben. A beküldött beszámolók alapján a választották ki „a hónap pedagógusait”. Alsó tagozatosok közül az iskolánkban készített beszámolót emelték ki, melyet Wiederschitzné Kovács Katalin, Kati néni küldött be a 3-4. osztályosokkal készített munkáikról, így Ő lett a hónap alsós pedagógusa. Gratulálunk Kati néninek és alsósainak!

Részletek a képra kattintva érhetőek el!

 

 

 

 

A Jobb Veled a Világ Alapítvány által kiírt pályázaton intézményünk elnyerte a BOLDOG ISKOLA címet, amely által a 2019/2020-as tanévben jogosultak lettünk a cím és logó használatára. Az ezt igazoló oklevelet és az ezzel járó ajándékokat 2019. szeptember 18-án vettük át Budapesten, a Kongresszusi Központban megtartott nagyszabású, ünnepélyes címátadó rendezvényen.

További képek!

 

 

 

ENERGETIKAI BERUHÁZÁST KÖVETŐ TÁJÉKOZTATÓ KÉPZÉS

Részletekért kattints a képre!

 

 

 

 

Tisztelt Szülők!

2019. március 1-jével minden intézmény számára megnyitásra került az e-Ügyintézés felülete, melynek köszönhetően lehetőség van a KRÉTA rendszerhez kapcsolódó e-Ügyintézés felületen az online ügyintézésre.

A szülők 2019 áprilisában már választhatják a gyermek általános iskolai beiratkozásakor is az online ügyintézés lehetőségét, amelynek során az adatokat a KRÉTA rendszer felületén, vagy a https://eugyintezes.e-kreta.hu weboldalon történő regisztráció után otthonról is kitölthetik.

Az oldal használatával kapcsolatosan (kérelmezői oldal) a felhasználói kézikönyv nyújt segítséget, mely az alábbi linken érhető el. https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17760714

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Szülők!

Kérjük, támogassák iskolánkat az adó 1%-ának felajánlásával!
Név: Lesencetomaj és Lesencefalu Községek Gyermekeiért Közalapítvány
Cím: 8318 Lesencetomaj Nedeczky u. 2.
A nyilatkozat kitöltéséhez szükséges adat:
Adószám: 18926624-1-19

 

 

 

 

 

A Digitális Gyermekvédelmi Stratégia Intézkedési Terve VI/3. intézkedéshez kapcsolódóan az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociálpolitikáért Felelős Helyettes Államtitkárság elkészített A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében című tájékoztató anyagot.

A tájékoztató elérhető itt:

http://hirek.nkp.hu/cikk/a-magyar-gyermekvedelmi-rendszer-mukodese-az-online-kornyezetben-torteno-gyermekveszelyeztetes-tukreben

 

 

 

„Fenntarthatósági Témahét projektet megvalósító iskola” 

 

 

Informatika tananyagok

 

Imagine Logo letöltés!

Program letöltése: http://logo.sulinet.hu/license.html A linkre kattintva megnyílik az oldal. Lapalján rákattintva az Elfogadom a license szerződést fülre automatikusan letöltődik a telepítő állomány ( ZIP fájl).

 

Word                    Excel            PowerPoint

 

 

 

 

Légy biztonságban a szünidőben!

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály felhívása.

Kattints az alábbi képekre!

                                           

                  

 

 Veszprém Megyei Család Esélyteremtési és Önkéntes Ház a

 „Családoknak szóló helyi szemléletformáló programok támogatása”projektjének keretén belül ingyenes pszichológus tanácsadást nyújt

 szülőknek, akik úgy érzik, hogy nevelési gondjaik vannak.

Bővebb információt itt....